I forbindelse med FCKs billetsalg

I forbindelse med salget af billetter til Champions League, har F.C. København valgt, at midlertidigt suspendere billetter hvor der er indikationer på, at de er købt af personer med tilhørsforhold til modstanderklubberne. Det er DFFs holdning, at F.C. København i deres ageren sender et uheldigt signal, der kan tolkes som diskrimination. Vi vil derfor følge […]

I forbindelse med salget af billetter til Champions League, har F.C. København valgt, at midlertidigt suspendere billetter hvor der er indikationer på, at de er købt af personer med tilhørsforhold til modstanderklubberne.
Det er DFFs holdning, at F.C. København i deres ageren sender et uheldigt signal, der kan tolkes som diskrimination.
Vi vil derfor følge sagen nøje, men har samtidigt forståelse for, at F.C. København træffer forholdsregler for, at undgå uheldig episode som den der udspillede sig da Hannover 96 besøgte Parken i 2011, hvor der grundet sammenblanding af ude- og hjemmepublikum blev udstukket en bøde fra UEFA til klubben.
Vi har oplysninger om, at F.C. København er i dialog med de berørte fans, og vil indtil videre afvente sagen.
DFF understreger, at vi på det kraftigeste tager afstand fra diskrimination i alle former, og der skal ikke herske tvivl om, at såfremt F.C. København ikke finder en tilfredsstillende løsning, der både tager hensyn til sikkerheden, men også lader folk følge deres favorithold uagtet deres etniske baggrund, vil DFF gå ind i sagen.
Football Supporters Europe er opmærksomme på problemstilingen, og følger den ligeledes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk