Contact DFF

Du kan komme i kontakt med Danske Fodbold Fanklubber ved at sende en mail til bestyrelsen: bestyrelsen@fairfans.dk.

Da der til tider er en overvældende interesse blandt skoleelever om at få hjælp eller lave interviews til diverse opgaver om “hooligans”, må vi desværre meddele at vi ikke har ressourcer til at yde denne hjælp.

Foreningen består udelukkende af frivillige, men vi håber med tiden at kunne få etableret flere oplysninger på hjemmesiden.

Vi har heller ikke eget merchandise, så kontakt vedrørende bytte af pins, halstørklæder, kuglepenne mv. vil ikke blive besvaret.

Henvendelser fra pressen skal ske via denne side.

12 Comments

 1. Hejsa. Vi i Jalabert Production – et Århus-baseret produktionsselskab – skal tirsdag/onsdag næste uge skyde en reklame sketch for et energiselskab i Århus. Vi skal til en af scenerne bruge en flok (15-20 stk) blandede fodboldfans, både kvinder og mænd, unge, som gamle, som skal stå på en bar og se fodbold (landskamp) Er der evt. nogen af jeres medlemmer som kunne være interesseret i at være med? Vi giver 2000 kr. til klub/fælleskassen for deres indsats hvis i kan samle min. 10 personer (og gerne flere) Det drejer sig om ca 3 timers arbejde enten tirsdag eller onsdag næste uge i tidsrummet 12-15. De bedste hilsner Tobias // Jalabert Produktion.

 2. Hej, jeg vil spørge om i arangere en tur til Danmarks kampe i Dubai ? Venlig hilsen hanne. Eller måske kan i fortælle hvem der gør det ?

 3. Hi, my name is George Mallett and I am contacting you from the production company Fulwell73. We’re filming a football-based documentary for a major network on the upcoming World Cup.

  We are looking to involve some Danish fans both young and old and thought you would have a good knowledge of the fans who are well known to attend Denmark’s games.

  It may be best to contact me on +447747080201 or georgemallett@fulwell73.com

 4. Hello from Helsinki! I am a Finnish football journalist covering the World Cup for Finnish Broadcasting Company Yle (the Finnish equivalent of DR in Denmark) and working on an article about the logistics of the World Cup. I’m looking for someone to interview who is going to Qatar. I would be interested in hearing about how difficult or easy it has been to get travel and especially accommodation sorted. My intention is not to judge anyone on the decision of travelling to Qatar but to underline how different this World Cup will be as the stadiums have been built so close to each other and if Qatar is able to organize all the fan logistics which has been a concern in global media. Is there any concern about these topics among the travelling Danish fans and if yes, what kind of concern? I would be open to do an interview on phone or video call. Thank you in advance!

 5. Lad os lave en mindeværdig printannonce til ære for de migranter, der mistede livet i Qatar!

  Hej DFF,

  Som de fleste andre er jeg forfærdet over at så mange migrantarbejdere har mistet livet i Qatar, og jeg er desperat efter at skabe noget, der vil sprede budskabet om det og skabe reaktioner og handling.

  Jeg sidder som tekstforfatter på det kreative bureau MBA, og jeg har i samarbejde med Louise Lindholm, art director, arbejdet på idéer, der kommenterer på de skrækkelige konsekvenser, de dårlige forhold for migrantarbejdere i Qatar har haft. Vi har lavet en printannonce, der har potentiale for at få omtale og skabe opmærksomhed omkring problematikken, og vi mener den passer rigtig godt til netop Danske Fodboldfans. Derfor vil vi rigtig gerne vise dig den på et kort onlinemøde så snart som muligt. Det vil ikke ikke mere end 10 minutter!

  Vi ved, vi er sent ude, men vi har både billede og tekst klar, så alt vi behøver er et ”ja” fra jer. Vores motivation er ganske enkelt at være med til at sætte fokus på en problematik på en måde, der får folk til at stoppe op, tage stilling og handle. Det håber vi, I vil være med til!

  Tak for din tid,
  Bh Julie & Louise
  +45 26 85 50 66

 6. Hej!

  Vi er 5 elever fra NEXT KBH Film og Tv produktionsskole, der i øjeblikket er i gang med at lave en dokumentar film. Her har vi valgt at forsøge os med at gå tæt på afholdelsen af VM i Qatar. Mere nøjagtigt ønsker vi at undersøge om det er etisk rigtigt som almindelig dansker at tage del i VM slutrunden bag skærmen. Samtidigt vil vi undersøge om de medier som alle fordømmer Qatar, men dog selv har valgt at dække slutrunden, ikke selv bærer samme ansvar som FIFA.

  Netop her kommer ind i billedet. Som store fodboldfans, ville vi høre om en af jer kunne have lyst til at deltage i et interview omkring landsholdets togt til mellemøsten.
  Helt konkret vil vi høre om i kunne have lyst til at stille op til et interview på 15-20 min.
  Her vil vi spørge jer ind til jeres tilhørsforhold til fodbolden, og Landsholdet. Herefter vil vi høre jer omkring de humanitære problemer afholdelsen af VM i har medført, og afslutningsvis hvordan i forholder jer til de moralske og etiske dilemmaer.
  Vi kan naturligvis komme ud til jer, eller invitere jer ind i vores studie på Nørrebro. Det er helt op til jer.

  Videoen skal udelukkende bruges og vises på skolen, og kommer altså derfor ikke ud offentligt.

  Vi håber i kunne have interesse for at stille op til et interview, der undersøger dilemmaet som FIFA har sat os alle i.

  Venlig Hilsen
  Lucas Ringmose Madsen

 7. Hi there,

  My name is Frey Lindsay and I’m a producer with the BBC World Service

  We’re reaching out to Danish football fans who are in Qatar, are any of your members out there, and might want to talk to us on World Service radio today?

  Please get in touch as soon as possible if there might be some interest – we want to hear about how Danish fans feel about possible leaving FIFA

  Best,

  Frey – 0044 795 8526 904

 8. Hej
  Vi er en gruppe studerende fra Roskilde Universitet, der er i gang med at skrive et projekt om verdensmesterkab i Qatar i forbindelse med menneskerettighedskrænkelse. Vi ville spørge jer hvis i har muligheden for at dele vores survey med jeres fælleskab. Vi har set at i har gjort opmærksom på menneskerettighedskrænkelse i forbindelse verdensmesterkabet og derfor tænkte at i kunne være interesseret i at hjælpe os, og at hjælpe med at sprede opmærksomheden af emnet.
  Manke tak for jeres tid!
  Med venlig hilsen,
  Enrico and Milena

 9. Hej Vi er en gruppe studerende fra Roskilde Universitet, der er i gang med at skrive et projekt om verdensmesterkab i Qatar i forbindelse med menneskerettighedskrænkelse. Vi ville spørge jer hvis i har muligheden for at dele vores survey med jeres fælleskab. Vi har set at i har gjort opmærksom på menneskerettighedskrænkelse i forbindelse verdensmesterkabet og derfor tænkte at i kunne være interesseret i at hjælpe os, og at hjælpe med at sprede opmærksomheden af emnet. Manke tak for jeres tid! Med venlig hilsen, Enrico and Milena

  Hi,
  We are a group of students from Roskilde University doing research about the Qatar 2022 WORLD CUP and the related HUMAN RIGHTS violations.
  We made a BRIEF and EASY-to-reply SURVEY (link below), and we would like you to help us in our study by filling it out.
  Thank you for your help.
  https://docs.google.com/forms/u/3/d/1EwDlE8vAj9mPvQjT0VKg5wqsoe_OpiuvyUp-VaD73gk/edit

 10. Jeg har svaret tilbage to gange på jeres mail til mig vedr. at jeg er nomineret til en Fair Fans Award. Men jeg har ikke fået noget svar fra jer.

 11. Hej.

  Hvis der en dag kommer en pris til en fan som samler over 26.000 medfans på Instagram , hvor denne fan ene mand sørger for lækre billeder og videoer, samt holder følgerne opdateret på alt hvad der sker i deres yndlings klub , så burde jeg være selvskrevet med min Brøndbyfoto på Instagram 😊

  Mvh Brian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)