Det er med stor glæde, at vi her i sommervarmen kan byde to nye medlemmer velkommen i Danske Fodbold Fanklubber. 

I denne uge kan Danske Fodbold Fanklubber byde velkommen til to nye medlemmer:

Næstved Support er trofast støtte af Næstved Boldklub, der spiller i 1. division. I den forgangne sæson har flere af vores medlemmer haft fornøjelsen af at møde Næstved supportere, der bl.a. deltog på DFFs Fan Seminar i januar med stor entusiasme, og fanklubben gjorde sig også nyligt positivt bemærket med aldeles good hosting, idet de sørgede for at tage imod Den Gule Fare fra Horsens med velkomstbanner, champagne og kransekager for at ønske dem tillykke med oprykningen.

Roligan Kolding er en udløber af Roliganklubben Trekanten. Det er medlemmer, der har ønsket at fokusere udelukkende på roligan-aktiviteter i Kolding. Foreningen blev stiftet i april og kunne kort efter melde om næsten 30 medlemmer.

Næstved Support

Næstved Support

Roligans - logo wide

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)