Udebaneundersøgelsen for 2019/2020 er klar

I sæsonen 2017/2018 lancerede DFF en udebaneundersøgelse, hvor vi bad de danske fodboldfans om at besvare en række spørgsmål om de forhold, de mødte når de rejste land og rige rundt for at følge deres hold fra 2. division til Superligaen. Med indførslen af Udebanepakken i Superligaen, er det så meget desto vigtigere, at vi […]

I sæsonen 2017/2018 lancerede DFF en udebaneundersøgelse, hvor vi bad de danske fodboldfans om at besvare en række spørgsmål om de forhold, de mødte når de rejste land og rige rundt for at følge deres hold fra 2. division til Superligaen.

Med indførslen af Udebanepakken i Superligaen, er det så meget desto vigtigere, at vi følger op på om klubberne får punkterne implementeret, samt at vi sammen fortsætter arbejdet med at forbedre forholdene for de tilrejsende fans, og så dem i 1. og 2. division.

Åbningsweekenden i Superligaen markerer også lanceringen af udebaneundersøgelsen for 2019/20 for Superliga, 1. og 2. division. Vi håber at i igen i år vil hjælpe os med at udfylde spørgeksemaet, dele det med jeres medfans og sætte forkus på dette, så vi kan løfte forholdene for alle udefans.

Vi håber, at I vil gøre det til en vane at udfylde spørgeskemaet efter hver kamp I ser på udebane, uanset om det er i løbet af sæsonen eller dem alle.

Du kan finde spørgeskemaet på fairfans.dk/udefans/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk