Navneændring og bestyrelsens konstituering

I weekenden d. 25. – 27. januar afholdte vi vores årlige seminar i Odense Congres Center. Under søndagens generalforsamling vedtog vi et mindre navneskifte. Hvor vi tidligere har heddet Danske Fodbold Fanklubber, hedder vi nu Danske Fodbold Fans. Navneskiftet skyldes, at vi ønsker at omfavne alle danske fodboldfans, og ikke kun fanklubberne. Nogle vil nok […]
Bestyrelsen 2019. Foto: Robert Hendel

I weekenden d. 25. – 27. januar afholdte vi vores årlige seminar i Odense Congres Center.
Under søndagens generalforsamling vedtog vi et mindre navneskifte. Hvor vi tidligere har heddet Danske Fodbold Fanklubber, hedder vi nu Danske Fodbold Fans. Navneskiftet skyldes, at vi ønsker at omfavne alle danske fodboldfans, og ikke kun fanklubberne. Nogle vil nok påpege, at det ikke er grammatisk korrekt, at fodbold og fans er i to ord. Det ved vi. Vi har dog valgt at holde fast i, at vores forkortelse fortsat skal være DFF, så derfor er vores navn altså nu Danske Fodbold Fans.
Under generalforsamlingen foretog vi derudover en vedtægtsændring, så vores næstformand ikke længere vælges af generalforsamlingen, men konstitueres af bestyrelsen.
Vi skulle til generalforsamlingen tage afsked med vores mangeårige næstformand Helle Fahlgren fra Wild Tigers (FC Nordsjælland) da Helle valgte ikke at genopstille. Derudover tog vi afsked med bestyrelsesmedlem Poul Dudal Madsen fra De Blå Hvide Engle (Fremad Amager). Vi takker Helle og Poul for indsatsen.
Nyvalgte til bestyrelsen blev: Sarah Agerklint (Brøndby Support), Lis Hansen (Sifosis) og Diana Larsen (De Stribede – OB) til bestyrelsen for en 2-årig periode og Claus Kejlstrup (Black Wolves – FC Midtjylland) og Miguel Valentine (Hobro Yellow Vikings) som suppleanter for en 1-årig periode.
Efter bestyrelsens konstituering er rollerne i bestyrelsen det næste år fordelt på følgende måde:
Formand og kontakt til pressen: Christian Kokholm Rothmann (AaB Support Club)
Næstformand: David Thorbjørn Møballe Knudsen (AGF Fanclub Aarhus)
Sekretær: Lis Hansen (Sifosis)
Bestyrelsesmedlem: Sarah Agerklint (Brøndby Support)
Bestyrelsesmedlem: Diana Larsen (De Stribede – OB)
Bestyrelsessuppleant: Claus Kejlstrup (Black Wolves – FC Midtjylland)
Bestyrelsessuppleant: Miguel Valentine (Hobro Yellow Vikings)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk